EUs store hydrogenprosjekt utvides

Fase II i den store europeiske utbyggingen av hydrogen infrastruktur er nå lansert. Dette betyr at det i tillegg til de 29 stasjonene som ble annonsert i fase I, skal bygges ytterligere 20 stasjoner i Nord-Europa. Hele 7 av de 20 nye stasjonene vil ble etablert i de nordiske landene; 1 på Island, 2 i Danmark, 2 i Sverige og 2 i Norge. Det er HYOP som står for etableringen av de to norske stasjonene, som er en del av HYOPs plan for å bygge et sterkt nettverk i hovedstadsregionen. Prosjektet vil også omfatte 1230 hydrogenbiler, hvilket vil øke antallet biler på europeiske veier betraktelig.

Les pressemeldingen her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s