Anleggsarbeidene godt i gang på Høvik

Nå er det full fart med grunnarbeidene for vår nye stasjon på Høvik.  Etter mange lange byråkratiske prosesser har vi endelig kunne starte med de fysiske arbeidene på tomten.  Dersom aktivitetene går som forventet, vil vi kunne tanke den første hydrogenbilen i slutten av mai.

I første fase vil stasjonen få en dispenser med kapasitet til å tanke 10 – 15 biler per dag.  Frem mot sommeren dobles kapasiteten og stasjonen utvides med nok en dispenser. Da er også det viktigste grunnlaget på plass for en senere oppgradering som vil gjøre det mulig å tanke opp til 150 biler hver dag.  Hvor fort dette byggetrinnet legges inn er avhengig av etterspørselen på stasjonen.

Og i motsetning til rapporter i media om at vi har brukt 17 mkr før vi har satt spaden i jorda, har vi mye igjen av de midlene som er bevilget til prosjektet fra Akershus fylkeskommune og EU.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s