Første fylling gjort på Høvik

I dag ble den første testfyllingen gjort på Høvik, og markerer en milepel i arbeidet med hydrogenstasjonen.  Fortsatt gjenstår litt innkjøring før stasjonen er klar til å forsyne kunder med hydrogen.  Fasadeveggene vil bli satt opp så snart de ankommer, slik at stasjonen får et tiltalende uttrykk.  Søknad om brukstillatelse vil nå sendes kommunen og vi regner med at når den foreligger, er uttesting ferdig og stasjonen klar til innsats.  Hyop vil komme tilbake med eksakt dato for åpningen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s