Kina med ambisjoner på hydrogen

Det har en stund foregått forgått mye spennende utvikling innen hydrogen i Kina, men nå ser det ut til at hydrogen som drivstoff også blir lagt inn i fremtidsplanene for kineserne.  Og det er jo kjent at de har en litt annen planlegging og gjennomføring enn oss her i vesten.  Derfor er det ekstra interessant at de ser at det er et tydelig behov også for hydrogendrevne biler i deres kjøretøypark, og med en ambisjon om en million hydrogenbiler på veien i 2030, er dette et viktig signal om at store endringer er på gang.  De har en litt forsiktig start på introduksjonen omtrent på samme måte som vi ser for oss frem mot 2020, deretter en utbygging av infrastruktur med økende antall biler frem mot 2025, før den store utrullingen skjer mellom 2025 og 2030.

Se en interessant artikkel på Fuelcellworks her, med referanser til planene i Shanghai og Kina.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s