Ny betalingsløsning introdusert på Høvik

Med et stadig økende antall brukere er det behov for å gå over til standardiserte betalingsløsninger.  Hyop har siden i fjor hatt en vanlig betalingsterminal i bruk på stasjonen i Porsgrunn.  Nå er den også introdusert på Høvik, og vil bli installert på Gardermoen i løpet av de kommende ukene.  Dette betyr at løsningen med brukernavn og passord faller bort.  Stasjonene på Lillestrøm og Gaustad vil fortsatt benytte brikker for brukeridentifikasjon.

Første gang du bruker et betalingskort på Høvik vil du bli bedt om å legge inn din epostadresse og telefonnummer.  Du kan velge om du vil legge inn kun en eller begge.  Kvittering sendes til disse etter hver fylling. Ved senere bruk av samme kort vil systemet gjenkjenne kortet og det er ikke behov for å legge inn disse dataene igjen.  Systemet som brukes er standard Bankaxept, og er satt opp med de strenge sikkerhetskravene som gjelder for slike systemer.  Terminalen aksepterer Visa og Mastercard.

Hyop vil ikke utstede egne kort for bruk kun på Hyops stasjoner, slik at brukerne må benytte ett av sine egne kort.  Dersom det er viktig for kunden å ha god oversikt over bruken, kan man skaffe seg et eget kort til dette bruk fra en av de mange kortleverandørene som finnes i markedet.

Den praktiske bruken av terminalen er beskrevet i instruksen under.

Instruks for fylling av hydrogenbil – HYOP Høvik

 1. Koble munnstykke til fyllestussen på bilen;
  Klem håndtaket inn slik at munnstykket låser til bilen
 2. Trykk ‘’start fylling’’ på display
 3. Sett inn kort i terminal
 4. Tast inn kode og trykk V .
 5. Fylling starter automatisk
 6. Når fylling er ferdig:
 7. Dersom en ønsker kvittering, må en legge inn telefon nr. (+47XXXXXXXX) / e-postadresse eller begge deler. Dette gjør man kun første gang for hvert kort.
 8. Trykk OK.
 9. Når data er lagt inn, trykk send.
 10. Kvittering sendes på sms/e-post

Ved spørsmål eller feil, kontakt HYOP på tlf. 469 12 464.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s