Gaustad stenger – Høvik styrkes

Etter fem års drift stenger demostasjonen på Gaustad. Mye verdifull erfaring er samlet inn, og stasjonen har levert hydrogen som har gitt mer enn en million km kjøring for de bilene som har tanket her. Økt etterspørsel gjør at lokaliseringen ikke lengre er hensiktsmessig, og Hyop har derfor planlagt nye stasjoner som kan gi bedre ytelse i et fremvoksende marked.

De nye stasjonene på Høvik og Ryen er designet for å takle den økte etterspørselen.  Høvik er allerede i drift og Ryen kommer senere i år.  Deler av stasjonen på Gaustad flyttes til Høvik slik at kapasiteten der økes vesentlig.  I slutten av april regner vi med at vi har begge linjene på Høvik i drift.  Med forbedret leveringskapasitet på hydrogen forventer vi at kundene vil oppleve en forbedret forsyningssituasjon og en mer stabil drift.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s