Oppdatering for Gaustad og Høvik

En gledelig utvikling i dialogen mellom Oslo kommune, SINTEF og HYOP gjør at vi ikke trenger å stenge hydrogenstasjonen på Gaustad søndag 22/10 som tidligere annonsert. Hyop har fått forlenget fristen med å flytte ut året, og stasjonen vil derfor fortsatt være åpen for tanking.  Det jobbes samtidig med å få fortgang i etableringen på Ryen.

For Høvik har vi fått resultatet fra befaring med Vegvesenet, hvor det ble krevet endringer i avkjørselen.  Arbeidet er startet opp og planlegges ferdigstilt i uke 46.  Deretter forventer vi at det ikke skal være hindringer for at kommunen kan utstede en brukstillatelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s